Vaardigheden


cursussen.startze.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Startze op alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Vaardigheden
Communicatietraining
Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van communicatietrainingen. Tijdens de training leer je de vaardigheden beheersen voor betere communicatie en daarnaast werken we grondig aan datgene wat de communicatie verstoort in uw organisatie. Via intake-gesprekken of intake-formulieren vragen we voorafgaand aan een training wat elke deelnemer aan zijn of haar communicatie wil verbeteren en wat men van de training verwacht. Op die manier kan de trainer tijdens de training hier rekening mee houden en persoonlijke aandacht geven. Maak vrijblijvend een afspraak door te bellen naar 030-635 3441. Anker & Kompas Schrijnwerkersgilde 2 3994 XM Houten
http://www.anker-kompas.nl/communicatietraining/

Cursussen Dyslexie
Cursussen Dyslexie
http://www.balansdigitaal.nl/sitemanager.asp?pid=183

Feedback geven
Leren feedback geven is zeer effectief in het bedrijfsleven. Wij bieden workshops en trainingen aan om zelf of met uw organisatie te gaan werken aan de mogelijkheden van feedback geven en ontvangen.
http://www.feedback-geven.nl/

Geheugen
Hier vind je verschillende technieken om wat je leert beter te onthouden. het idee achter deze geheugentechnieken is de vermogens van je geheugen optimaal te benutten.
http://www.leren.nl/cursus/leren_en_studeren/geheugen/

Presentatie.nu
Presentatie training in Nederlands en Engels. Leren spreken in het openbaar.
http://www.presentatie.nu/

Sociale vaardigheden
Biedt hulp bij het opvoeden van kinderen. opvoedingsadvies, opvoedtelefoon, begeleiding opvoeding, zindelijkheidstraining kinderen, sociale vaardigheidstraining kinderen en opvoedcursus ouders.
http://www.opvoedkundige.com/index.php?paginaid=22

Door Quirien i.s.m. startze.nl
Er staan 6 links op deze pagina.

Privacybeleid